پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت / ۱۴۰۴ Thursday / 15 May / 2025
×
رگ حیات کشاورزی استان مرکزی در خطر مرگ
جهاد کشاورزی استان مرکزی

رگ حیات کشاورزی استان مرکزی در خطر مرگ

گنج یابی که به گنج نرسید
فرمانده انتظامی محلات

گنج یابی که به گنج نرسید

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات:

کریمه اهل‌بیت ، پناه تمام شیعیان

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات: خبر حضور این گوهر تابناک در کشور ما را ،حضرت امام صادق(ع) قبل از تولد حضرت معصومه(س) داده بودند که« دختری از نسل ما فرزندموسی‌کاظم(ع) در قم دفن خواهد شد که مرجع و پناه خیلی از شیعیان خواهد شد.»
  • کد نوشته: 2162
  • منبع: نسیم محلات
  • ۹ اردیبهشت
  • 11 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • فاطمه سادات موسوی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی«نسیم محلات» گفت: ولادت حضرت معصومه(س) در ماه‌ذی‌القعده اتفاق افتاده است و تقریبا یازده روز بعد تولد برادر بزرگوارشان امام رضا(ع) است این فاصله‌ی ده روزه را دهه کرامت گویند، به این دلیل‌که از کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه(س) شروع می‌شود و به برادرشان امام رئوف ختم می‌شود.

    وی افزود: ولادت حضرت معصومه(س) بشارت خاصی برای امام موسی کاظم (ع) داشت زیراکه این بانو، معلمی غیر از پدر و برادر نداشت و در پیشگاه این دو بزرگوار کسب تحصیل و علم کرد و به درجات بالایی از علم و نبوغ رسیدند طوری‌که علم و توانایی پاسخگویی دقیق به سوالات و شبهات متعدد و متنوع مسلمان را دارا بودند.

    وی ادامه داد: ایشان از شخصیت علمی بسیار بالایی برخوردار بودند و مهاجرت ایشان به ایران هم بدون غرض و هدف علمی نبود؛ایشان در طول مسیر سفر از مدینه روشنگری و جهادتبیین انجام دادند زیرا فرقه‌های مختلفی وجود داشتند که در مقابل شیعه قدعلم کرده بود؛ این روشنگری‌ها باعث می‌شد فرقه‌ها تاثیرات خودشان را در میان مردم از دست دهند ،در واقع شخصیت علمی حضرت‌معصومه‌(س) اینگونه بود .

    موسوی عنوان کرد:حضرت معصومه(س) کریمه اهل‌بیت هستند؛ کریم به این معنا که بدون درخواست، بسیار می‌بخشد ؛ کریمه اهل‌بیت بسیار مهربانه توجه خاصی به احوالات زائرینشان دارند و شخصیت کریمانه ایشان باعث آرامش قلبی شیعیان خود می‌شوند؛ بسیاری از علمای بزرگ مانند علامه‌طباطبایی(ره)،آیت الله فاضل لنکرانی(ره) و ملاصدرا کهک و…. به حرم حضرت معصومه(س) در قم برای بسیاری از امورات و گره‌های علمی به حضرت متوسل می‌شدند و  هم دریافت می‌کردند.

    مدیر مدرسه علمیه فاطمیه محلات عنوان کرد: اسم حضرت، فاطمه است؛ اسمشان در واقع جزو فواطم آمده است خانم‌هایی که از اهل بیت هستند؛ لقب معصومه را حضرت امام رضا(ع) به ایشان دادند زیرا ایشان می‌دانند که حضرت فاطمه معصوم هستند و ایشان تاکید می‌کنند که خواهرشان که جزو چهارده معصوم نیستند ولی از گناه معصوم هستند و مانند عمه‌شان زینب(س) به درجه عصمت رسیدند.

    وی ادامه داد: زیارت حضرت فاطمه معصومه (س) باید با معرفت صورت گیرد تا متوجه شویم که به زیارت چه شخص بزرگ و والایی آمده‌ایم.شخصی که مانند خود ما بانو و خانم است؛ما در زیارت‌نامه ایشان می‌خوانیم یا فاطمه معصومه تو شفیع من در بهشت باش؛ ایشان حیا و عفت را رعایت می‌کردند و درطاعت الهی، هم در مقابل خدا و هم خلق خدا حیا و عفت داشتند،و همین حیا و عفت باعث شده است ایشان شأن شفاعت پیدا کنند.

    وی خاطرنشان کرد:هرکسی شان شفاعت پیدا نمی کند و اینکه در واقع اگر حضرت به هر کس نظر کند و برای هر کسی دعا کند مستجاب می‌شود، این معرفتی است نسبت به حضرت فاطمه معصومه (س) که نجات می‌دهد چه در دنیا چه در آخرت.

    خانم موسوی تصریح کرد:یکی از علت‌هایی که شهر قم مرکز تشیع می‌شود، حضور حضرت معصومه(س) و دفن ایشان در قم است که به واسطه ایشان اشعریون از عراق به قم کوچ می کنند و به واسطه این بانوی بزرگ است که علما به قم کوچ می‌کنند و حوزه علمیه را در جوار این بانوی بزرگوار تاسیس می کنند و علمای بزرگی چون آیت الله بروجردی آیت الله حائری در قم ساکن شدند و تدریس را شروع کردند.در واقع حضرت در تاسیس حوزه علمیه قم و حضور علمای بزرگی مانند بروجردی آیت الله حائری در قم و تربیت شاگردان تاثیر بسزایی داشتند.

    خانم موسوی در ادامه گفت:جایگاه و شخصیت حضرت معصومه(س) الگویی برای دختران است، وظیفه ما است که روز ولادت این بزرگوار که روز دختر است برای دختران خود شناخته‌تر کنیم تا دختران ما توجه خاصی پیدا کنند و اندیشه و تفکر کنند که روز دختر که روز ماست مصادف است با تولد چه کسی؟ دختری پاک از سلاله پیغمبر و دختری که عابد و زاهد است و در واقع مطیع محض خداست.

    خانم موسوی در پایان تصریح کرد: بنده به عنوان خادم حضرت معصومه(س) برای من خادمی ایشان یک افتخار بزرگ است و آرامش درونی بسیار که خانم فاطمه‌معصومه(س) به ما و زائران خود می‌دهند را احساس می کنم و این را حاضر نیستم با چیزی عوض کنم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *