دکتر ریتا ظهیری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی ۴۷۸ نفر برای اهدای خون با وجود فضای محدود در مرکز انتقال خون اراک پذیرش شدند و ۳۰۰ نفر هم به علت کمبود مکان، ثبت نام شدند تا در رزوهای آینده از آنان خونگیری شود.
وی بیان کرد: گرفتن خون از زنان و اهداکنندگان بار اول، اولویت انتقال خون استان در مراجعه برای کمک به مصدومان حادثه بندرعباس بود تا علاوه بر تشویق این ۲ گروه، به احساسات هم استانیها در کمک به هموطنان کمتوجهی نشود.
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی اضافه کرد: ۳۰۰ نفری که از مراجعان همیشگی انتقال خون استان بودند در نوبت قرار گرفتند تا از ظرفیت آنان در روزهای آتی استفاده شود.
ظهیری تاکید کرد: مردم نوعدوست استان مرکزی به ویژه در اراک، با اعلام حادثه به مراکز و پایگاههای انتقال خون استان مراجعه کردند و برای خونگیری از این افراد، کارکنان انتقال خون فراخوان شدند و نوبت کاری افزایش داده شد و با فراخوان از گروهای خونی o منفی، نسبت به خونگیری آنان اقدام شد.
وی خاطر نشان کرد: در استان مرکزی تدبیر شد تا علاوه بر کمک به تامین خون برای مصدومان حادثه بندرعباس، ذخیره خون مورد نیاز در استان نیز مدیریت شد.
به گزارش ایرنا، بر اساس گزارشهای اولیه انفجار بزرگی که روز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، تاکنون ۴۰ کشته، ۶ مفقودی و بیش از یک هزار مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست و تیمهای امدادی و نیروهای امنیتی در محل حضور دارند و عملیات بررسی و امدادرسانی در حال انجام است؛ تحقیقات برای مشخص شدن ابعاد این حادثه همچنان ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید